U.S. Ambassador's Youth Council

Network That Brings Improvement!

U.S. Ambassador's Youth Council Bulgaria
Scroll down to content

НИЕ СМЕ МЛАДЕЖКИЯТ СЪВЕТ към Американското посолство в софия

Съветът е основан през ноември 2014г. от посланик Марси Рийс. То обединява широк кръг от млади, динамични българи и има три основни цели, които включват: консултиране на Посолството на САЩ за това как по-добре да се мотивират младите българи, създаване на възможности за иновативни млади лидери и идентифициране на иновативни решения на проблемите, пред които са изправени българските младежи.

Последни проекти

Benjamin Franklin's Legacy Program

3 Юли 2022

Дейностите по времето на програмата включват дискусии по съвременни проблеми; обучение по лидерски и комуникационни умения. Знания в областта на медийната и финансовата грамотност; съвместно разработване на предприемачески проекти и идеи.

Road To Success Podcast Conference

7 Ноември 2021

Първата подкаст конференция за студенти предостави на 30 участници пълно ръководство за стартиране на подкаст – от идея до реалност. Лекции, Уъркшопи, дискусии и неформални разговори със създателите на някои от водещите български подкаст продукции. Проектът е извършен в партньорство със сдружение “Неформално Образование и Предприемачество”.

The Future of Democracy & Finance

8 Май 2022

Българо-македонската 3-дневна студентска среща събра 50 студенти (25 български и 25 Македонски), за да научат и обсъдят ползите, предизвикателствата и възможните решения на предизвикателствата, свързани с демокрацията, свободните пазари и криптовалутите. Проектът е извършен в партньорство със сдружение “Неформално Образование и Предприемачество”.

Gallery

Кои сме ние

Юлий Юлиев

Президент
Emil Todorov

Емил Тодоров

Вицепрезидент
unnamed (2)

Елена Захариева

Вицепрезидент - Социални медии и PR
image (2)

Калоян Тосев

СЕКРЕТАР

Спасиан Чолаков

ковчежник
USYC-LOGO-2-1

+30 Невероятни Членове

Връзка с нас

Повече Информация

Адрес: Посолство на САЩ в България

Имейл: board@usyc.bg

Моля очаквайте отговор от 1-3 работни дни

Последвайте ни

Адрес

Посолство на САЩ в България